Pessimistkonsulten

Hovis har varit och klämt på Mayans fötter och hon reagerade precis över hovbenen. Så det blir än mer troligt att det är fång. Satans jävla skit! Hon är ju dessutom precis fel häst att ha stillaståeende vila då hon blir tokstressad av det. Nu har hon fått en liten hage brevid Skorpan och Baroc men sprang mest runt och stressade över att Leffe och framförallt Stråla var en bit ifrån.... Suck. Något lugnare efter ett tag men står och gnäggar efter dom hela tiden.
Å skitjobbigt är det att ha en sjuk häst, förutom oron så blir det ju 7 gånger så mycket arbete som jag hade tänkt mig under sommaren.

Midsommar var väldigt trevlig i alla fall och början på midsommardagen. Hade velat stanna där och slappa och ha Ebba lurvandes med Ridde och bada och mysa.

Tänker på det här inlägget http://stjarnstralar.blogg.se/2011/june/utkast-juni-4-2011.html#comment och tänker att jag skulle nog inte ha varit så kaxig ändå.

Jag har skitont i fötterna/fotlederna/benen och har äntligen kommit mig för att dra på ett par stödstrumpor, så skönt.
Rent allmänt jätterisig i kroppen.

Å om jag hade vetat att dyra veterinär räkningar väntade så hade jag ju inte shoppat upp skattepengarna på annat.

Tjohej vilket positivt inlägg.
1 kommentar
Ida

Fångelände!! som sagt.. vill hon ha en uttröttande men inte så tung uppgift som mormor till hösten är hon välkommen till Siknäs över vintern! :) //Kram gullet