Jan. 23, 2011

Klockan är kvart över tre och det är fortfarande ljust. Wohoo!
Har dessutom varit ut och ridit i ljuset idag, första gången på några månader tror jag. Så skönt att slippa dra på reflexer och kunna njuta av vårat vackra vinterland. Kallt, men vackert. Stråla har inte varit ut på två veckor så hon hade lite sprätt i kroppen. Leffe har varit ut med Anna lite då och då. Han var pigg men lugn. Mys.

Nu ska jag ta hem min katt fröken och se vad gangstern där hemma säjer om det, och vad hon säjer om honom. Han är så söt, men rädd, jag tror att någon inte har varit så snäll med honom. Men han har legat med mig i soffan och igår satt vi på golvet två meter i från varann och pratade. Han är dock väldigt försiktig, men tuff ändå och en liten buse.

Min mobil verkar sjuk och jag är rädd att den tänker dö ifrån mig, den har ju kämpat länge...

Besvikelsen var stor då Volbeat DVD:n inte fungerade. Crap! Som jag sett fram emot den.

Igår vaknade jag och tänkte gå in i köket, i Garnis köket altså. Suck.
Får man längta tillbaka? Fast jag kände som sagt att jag ändå blivit ganska mättad och även om folket var supermysiga så kanske det var vissa som tillslut skulle retat gallfeber på mig. Efter så intensivt umgänge.
1 kommentar
Marie, nordnorskan

Åh! Det är så härligt med ljuset!

Jag har just spenderat en timme att skotta upp en meter snö runt mitt hus, drar iväg på en promenad och då jag kommer tillbaka har hyresvärden varit "snäll" och kört bort allt med snöslungaren. AAAArrrgggghhhhh!!! Alltså, norrmän. Han var så nöjd över sin insats och jag bara: Men det ska VARA så! Han visste inte hur han skulle bete sig. Suck. Han tänker nog "alltså, ...svenskar. Suck!"



Mobil, inte dö!