Vad är det för fel

Seriöst. Vad är det för fel på folket?
Hur FAN kan man rösta in sverigedemokraterna i riksdan?
3 kommentarer
Johanna

Skrämmande :(

Marie

Amen! Och folk som jämt traksar vägar fastän dom har skogsvägar och stigar runt knuten? Fast alla är ju olika, jag är glad över det, slipper träffa på någon när jag är ute, en och annan älg eller hare kanske men det är bara trevligt;)

Mary-E vid Ishavets Port

Valet: Ja, inget förvånande. Problemet är väl att vanligt folk inte fattar att SD inte vill förbättra integrationen och assimilationen i samhället, de vill ta bort invandringen helt! Kanske ett problem att de inte tillåtit debatt med dem heller - då kan några få meningar göra hela SD-valmaisfestet utan att folk vet mer. Sen är detta en trend över hela Europa. Dessverre. Våra politiska partier har också misslyckats med integrationsfrågorna - man är INTE rasist för att man vill diskutera problem med vissa samhällsgrupper. Vi diskuterar ju för att göra det bättre! Finna lösningar och leta kärnan till varför det är problem! Integrationen har misslyckats i mina ögon. Är inte en enskilds fel, fastän var individ har eget ansvar för sina egna handlingar. Punkt.



Så om bloggandet. Jag har ju valt från början att ta bort min blogg från sökmotorer etc, det kan du också göra. Jag är extremt försiktig med att länka, men de finns (på några bloggar med). Jag ser dock på statistiken att jag har som mest ca. 25 stabila läsare och det är ungefär så många jag gett adressen till. För mig räcker det.



LJ - Live Journal (livejornal.com) har precis den funktionen. Du kan posta inlägg som är synliga för olika kategorier. Privata, bara för dig själv, grupper av vänner eller göra inlägg på olika communitys. Men LJ är som en mega community så måste -liksom Facebook- de nära vännerna ha eget konto där om de ska kunna läsa dina privata inlägg. Du kan blogga publikt (dvs alla ser).

Jag har en LJ (malinaldi.livejournal.com) sedan ett par år där jag kör engelska, men det finns flera svenska numera. Annat var det på TH-tiden, haha!

Jag är inte alls aktiv nu längre. Kanske har en par 2-3 offentliga inlägg, resten är låsta. Kommer inte ihåg om du hade en LJ?



Och haha, inga problem med misstags-kommentaren, bara funny! Hihih!