Tjillevipp

Hade en kanonbra dag igår. Gratis mat och fika är ju aldrig fel men det var även trevliga föreläsare och sköna stolar som gjorde det helt okej att sitta stilla. Mycket folk blir jag dock lite tokig på, speciellt då vissa inte kan uppföra sig men så var det dags för mensen också så jag var lite allmänt grinig. Satt även och schyssade två kärringar som satt och pratade jättehögt under föreläsningen.

Sen fick jag lite ärenden gjorda, hästar motionerade och spån hämtat och kroppen i rätt bra skick, ja kanonbra dag helt enkelt.


Såklart så sitter jag på kvällarna och tittar på ett av världens sämsta program Paradise Hotel, jag är en sucker för dokusåpor. Men vilket folk som är med, jeees. Nå Emanuel och Julia är lite ögongodis iaf.

Har sagt upp mitt hemma internet, lite trist men jag har nästan hunnit vänja mig under tiden som det har krånglat att vara utan, sparar ju några kronor på det också.

Jobbhelg nu och på söndag kanske Therese dyker upp här om jag har tur.

Tjo tjillevippen!
1 kommentar
Mary-E way up north

Härligt att du hade en fin dag och fick bra saker gjorda! Lev på det! Jag hade en rätt kass dag med PMS och klickade på både ungar och kollegor idag. Jippie. Nåja, det ska väl bli bra.



Internet är ju trist men som du sa så går det oftast oväntat bra. Man vänjer och anpassar sig.



Har Leia besökt er något mer?



Kram