Drama

Här kan vi tala om sliten. Har jobbat på hunduställningen i piteå idag och ska så göra imorgon också. Men fy attans vad min kropp pinar mig.
Det blev lite drama idag med min kompanjon som blev utkastad av domaren och sen syntes skutta runt i byn skrattandes och det ryktades om droger. Mkt kortfattat, men skumt var det.
Igår red jag Stråla igen. Idag har hon fått springa lös på ängen brevid huset medan jag och de andra gick och betade lite gröngräs som man btw nästan ser växa i värmen.. Tog ett tag innan hon förstod att hon var lös sen var det hopp och skutt för hela slanten, mkt roande.
Årets första åska igår, dundrade på i minst 3 timmar.
Varmt varmt varmt. Puh.

Nu god natt.
4 kommentarer
Marie

Ja det dröjer nog inte så länge nu innan vi flyttar till hästarna, inte tvärt om;) Här finns inget bete men jag ser dem från köksfönstret som mörka prickar på andra sidan sjön;)

M:et, nästan Nord Norska.

Drama omg, inom hundfolksvärden med, oj oj. Menar du att hon skuttade runt skrattande i pytte-lilla Sjulnäs då? För DET är mycket märkligt.



Värmebölja på majutställningen. Känns väldigt bekant. :) Vi har det väldigt varmt här med. Faktiskt. +20 ute, omg. Hoppas det går bättre imorgon och att kroppen klarar. Kram

Paula

Vadå utkastad av domaren, jobbade hon i ringen eller ställde hon ut en hund i ringen? Och vad jobbar du med på utställningen, är du ringsekreterare? =) Vi ska dit idag och ställa tre jyckar :P.

DunderÅjag

oj, utställnings skummis i sjulnäs... det har jag missat!! Jag tyckte du såg trött ut, inte så konstigt i den värmeböljan och med allt som ska skrivas så förstår jag verkligen dig!