Onsdag 10 mars

Ah, jag känner mig rätt manglad. Trött. Ont i nacken som sjutton från tågresan hem och det känns som att jag skulle vilja sova en vecka i sträck men när jag sover drömmer jag om jobbet, att jag är jätte sen och allt går åt skogen, stressad och eländigt, eller så drömmer jag att jag håller på och drunkna. Inte kul.
Dessutom kom mensen på besök idag så jag känner inte alls för att göra nånting direkt, tur att den kom nu och inte under resan.
Har myst lite med hästarna i hagen Leffe var så glad och pratsam, något mer vet jag inte om det blir få se senare i så fall. Jag är nu dessutom hundvakt åt grannens hundar, skönt att jag kan hjälpa honom tillbaka lite när han nu skött hästarna så länge. Bengan är så fin, väldigt lydiga båda två men Bengt är hemskt mån om att vara till lags och få kramas lite. Rune är mer gnällig och rastlös.


Vi var förresten och såg två filmer på bio också under resan bla Alice med fantastiskt vackra Mia Wasikowska

Riktigt bra

Sen såg vi Shutter Island som också var bra men inte alls läskig som jag hade trott fast en liten huvudkliare.
2 kommentarer
Dunder&Jag

Jag längtar att se alice i underlandet =)Är kanske alla läskiga filmer du ser som spökar i dina drömmar?? Tacka vet ja komedier!!

Sara

Åh, Alice ska jag se, men jag hoppar nog Shutter Island, även om du påstår att den inte var hemsk. ;) Himla trevligt att gå på konsert med er och se underbara TH. Ni är så trevliga. :) Hoppas det blir fler gånger i framtiden! Ha det bra! Kram.