Kom hem

Sett färdigt 2012 och tja väldigt förutsäjbar och det är alltid så fruktansvärt frustrerande då dom mitt i panik och katastrof ska stanna upp och prata om känslor och bla bla. Men eller hur!
Men som den fåne jag är så lyckades den ändå (mycket motvilligt) klämma fram en tår. Jag går på allt sånt där amerikanskt trams.

Imorgon blir det banne mig en tripp till Stråla. Det är inte länge kvar nu tills hon kommer hem igen. Hon har varit borta ett halvår. 6 månader utan min tös. Det har gått bra tack vare personerna som hon varit hos, enda gången jag haft ångest var efter att jag hade varit och pillat i ett sår hon hade vid ögat. Annars har allt varit så tryggt. Men nu, nu jäklar är det dags att hon kommer hem! Längtar super mycket.
2 kommentarer
Johanna

Har inkörningen gått bra?

Marie, nordnorskan

Superfina bilder på din familj! :D Tänk att Leia fortfarande hänger kvar och att söt-ebba och söt-Leffe och jag vet inte alla som får vara med dig! Du är lyckligt lottad. Jag kan verkligen sakna djur och djurs närhet. Det är så skönt att slippa prata hela tiden, bara vara. Som man är.



Jag ska hem över påsk. Tänk om vi hade lyckats få till en träff? :D Vi ska mot stugan och har vi bara 2 bilar så skulle jag kunna svänga förbi dig. Rent hypotetiskt, nu. Skulle vara fantastiskt.



Puss