Alla dessa underbara dofter

Härliga dagar trots lite fattigt på värme.
Men gott om alla dessa somriga dofter. Gräs, hägg, brännässlor, blommor, grillat, varm häst. Underbart. Jag bara går omkring och sniffar som en hund hela tiden.

Mindre underbar var doften i bilen sen Leia varit dålig i magen och både kräkts och bajsat. Stackars tanten. Ett tag var hon väldigt konstig också, höger framben gick inte att vika och hon släpade det mest, trött och vinglig.
Jag tror att hon hon blev påverkad av knotten hos hästarna, det är grymt mycket knott nu och förrförra året tror jag det var, då blev hon så sjuk att vi fick åka till djursjukhuset och få kortison och smärtstillande. Hon svällde upp så hon såg ut som en shar pei i ansiket.

Nu verkar hon helt okej igen men jag blir allt lite orolig då man vet att det när som helst kan vara dags för gammel att lämna jordelivet.
Shar pei. Förbannat söt.
 Så svullen var tant i ansiktet, reaktion på knotten.

Jag har hittat en ny favorit choklad. Anthon Bergs mörka- Seasalt Almond. Den är sååå mums. Den är dessutom Fairtrade, rättvisemärkt, mycket bra. Mango grapefruit var också grym, frystorkad mango i. Smaskens.
Mörk choklad ska ju vara nyttigare, men gäller det även då man trycker i sig en halv kaka på en gång?


Tömkört Stråla idag. Kanon!!


Såg New moon häromdan och nä, jag gillar inte hon som spela Bella, Kristen nånting. Hon är så dålig och ser mest bara trött ut hela tiden. Den enda intressanta karaktären i filmen var Vampyren Aro. Resten= Big snoozefest. Har väldigt svårt för att förstå vad folk ser i filmerna, jag saknar allt vad gnista heter mellan Edward och Bella och har man läst böckerna, vilket jag har, så saknas det massor vilket gör historien väldigt... avsnoppad.
7 kommentarer
Putte

Trist när vovvar blir så gamla så det syns tydligt.

Dessutom när man ofta måste besluta själv när det är dags att somna in för gott.



Chokladen verkar fin o god....men säkert dyr ?

Marie

Men har du sett första filmen? Mer gnista där;) Men jag håller med om new moon, jag hade svårt att engagera mig i deras kärlekshistoria och satt bara och hejjade på Jacob(fastän jag läst alla böcker..)

DunderÅjag

Stackars Leia! Så jobbigt när de blir gamla. Det är nog inte så många år kvar för Pello heller.. full i knölar på revben/ljumskar & haltar till och från.

Linda

Marie:

Jo men Mja... Jag tyckte det var dåligt med gnista i första filmen också. Det enda jag gillade i den var baseball scenen..

M:et vid Ishavets port

Leia är ju till åren så hon kanske hanterar vätskebrist sämre än en ung hund. Kanske därför hon blev så vinglig? Eller knotten, ja.



New Moon - jag har verkligen svårt för den filmen. Som du säger så har de cuttat av så mycket av storyn. Är väl för att passa filmformatet. De hade bytt regissör mellan första och andra filmen, och TYVÄRR har de kvar samma i kommande Eclipse.

Denna man kan ju inte hantera känslosamma scener, åtminstone ger han fel regi och har i mina ögon noll känsla för storyn. Han valde att hålla fram actionscenerna, när de mest framträdande i denna bok är sorg, ångest och förvirring.



Tycker de hastat fram ett filmanus och stress-filmat allt för att snabbt få ut det till en väldigt osäker/flyktig fanbase (se: tjäna så mkt pengar som det bara går innan alla går vidare till nästa fluga).



Manuset hade klara kvalitetsbrister och personligen tycker jag det är märkligt att Meyer ens godkänt filmstoryn. Specialeffekterna var verkligen inte märkvärdiga för den budgeten.

Om jag ska vara riktigt hård så funderar jag på varför den ens släpptes till bio. Just New Moon var så uppenbart en film för de redan insatta, att släppa den direkt på DVD hade varit mer försvarligt. :/ Bara slutet; Men COME ON?!? WTF?



Eclipse; tja, vi vet ju storyn och att de mest troligt kommer att misslyckas att återberätta den med. Jag är tveksam. Böckerna är ju verkligen något helt annat. Får se om en par, två, veckor vad det blir av det hela.

Sara

Kan inte annat än hålla med! Böckerna är ju ngt helt annat. Men jag kommer nog likt förbannat se filmen ändå, av nyfikenhet. Men usch, "Eclipse" är ju min favvo. Tror de kommer förstöra all magi som den boken har. :/

Linda

Jag läste att dom antagligen inte skulle göra den sista filmen och det kan man ju hoppas på. Herregud, hur skulle det bli.