Ett gratt Hamburg, en vacker man och en älskad häst

Det är ju det som är lite av poängen med Bill, att han är sa langt i fran steretypen nan kan komma.Han är den han är och han gör det han vill och skiter fullkomligt i folks fördommar, ständigt klivande över gränsen för vad som är "accepterat" och krossar normen.
Jag vet att manga tror att han är en tjej första gangen dom ser honom men jag har aldrig sett nagot annat än en pojke, kille och nu man i Bill. En otroligt stark människa värd att beundras pa manga plan. Tillsamans med sin bror har han övervunnit väldigt mycket.

Jag har alltid varit förtjust i androgyna killar. Unga vackra.
Sen sa behöver man ju inte vara lesbisk för att se det rent estetiskt vackra i Bill.

Det var musiken som först fick mig pa fall och det är musiken som haller mig fast men sen ju mer insatt man blir kan man inte lata bli att facineras av hela Tokio Hotel och da främt Bill och brodern Tom.
Dom är amazing alla fyra.



I natt drömde jag om Fragge, min första egna hästvän. Det lustiga är att det idag är precis 10 ar sedan han fick lämna jordelivet.
Mitt undermedvetna kom ihag det jag inte tänkte pa.
I drömmen hade han bara varit hos en annan ägare i 10 ar och kom hem igen lika fin som han var da, 30 ar gammal.


Typiskt nog är det ruggigt väder nu idag pa konsert dagen och man kan inte lata bli att tänka pa de tok som statt ute i flera dagar i väntan och förhoppning om att komma längst fram.
2 kommentarer
Marie

Haha, ja han är inte min typ(jag är mycket för manlymän;) MEN ingen kan säga att denna Bill är något annat än vacker, androgynt fantastiskt vacker omän ingen händer i mig när jag ser honom så är det så i allafall:)Jag drömmer ofta om mina bortgågna hästkompisar, ofta står dom bara i hagen och jag har insett att jag bara glömt bort dom, dom hade inte alls dött! Men dom mår alltid bra och är fina och glada in drömmen...

Dunder&Jag

Det undermedvetna... ett helt kapitel för sig. Man slutar aldrig att förvånas!Hoppas du har haft det kul.