BilFan!

Ja herregud. Den här dagen började ju inte bra. Bileländet skar ihop totalt efter bodenvägen imorse. 22 grader kallt, en totaldöd bil och en tid att passa. Det är nästan så det är lätt att hålla  sig för skratt alltså...
Helvetes skit! Precis vad jag inte behövde. Inte för att det nånsin är lägligt att bilen går sönder men nu när  även tv:n pajjat och släpet och fan vet allt.

Nåväl. Första dagen här har varit mest "intervjuer" och information men jag känner mig väldigt nöjd med min kontakt person iaf, förtroeende ingivande dam.
Sen skulle vi ha stavgång men det var bara jag och en dam till som gick och hon vände efter 5minuter.  Dom tycker att det är kallt. Äh, 25 grader bara, chickens!. Men jag är ju van att vara ute i alla väder.
Nu väntar jag påpappa så ska vi fara och hämta bilen. Det ser jag inte fram emot, sitta i en iskall hopfrusen bil och bli bogserad. Fan.
Tvådatorer finns som hittils varit tillgängliga mycket men tv:n occuperas av äldre herrar som tittar på sport och nyheter. Jag känner mig lite rastlös emellanåt.
3 kommentarer
Therese

Trist med bilen, verkligen.

Men annars låter det ju som en bra start.

Hoppas det ska hjälpa dig.

Jag har tänkt på det att du nog kommer känna dig

rastlös, men nu kanske du kan vila upp dig också.

Hur länge var det du skulle vara där nu?

DunderÅjag

Bra, peptalk Therese!! =) Jag vill också säga nå klokt.. men vila upp dig det tror jag du behöver så mycket som du är igång! Och alltid finns det något man kan ta med sig.. I januari ska jag på neurorehab, det ska bli spännande!

Linda

Ah, spännande Dunder. Jag känner redan att det här är jättebra =)