Världens bästa hästar

Igår kom Ida och Andreas hit och Andreas fixade med min kälke så jag sen kunde köra en liten sväng med Stråla. Det var tur att han var med för hon blev lite skraj i början av ljudet av grus under medarna och då blev jag rädd men det gick bra. Sen gav vi oss ut i djupsnön på ängen och hon var så duktig.
Efter det drack vi lite vin och snacka lite skit.

Jag mådde rätt risigt i morse men piggnade till fram på dan och efter att ha sagt "på återseende" till IoA så blev det att rida Leffe. Underbara häst. Han jobbar och han kämpar och han gör så rätt och han är så fin så det går inte att beskriva. En dröm att rida. Än en gång river det i hjärtat över att han inte får vara helt hel i kroppen, tänk vad han hade kunnat ge när han ger så här mycket nu. Bara han glädje och vilja att jobba är underbar.
Sen tog jag mig i kragen och körde Stråla igen, jag blir lätt nervös och lite chicken och spelar upp diverse läskiga scenarion i mitt huvud och efter att ha drömt om en häst som skenat med vagn så tänkte jag hoppa över körningen idag. Men jag kan bara konstarera än en gång att jag har världens bästa hästar.
Det gick tungt för henne i dag, djup och seg snö på ängen, en gång snubblade hon till och la sig ner och blev liggande där en stund tills hon bara steg upp och traskade vidare. Jättefin tjej.
Det gick lättare för mig att sitta kvar på kälken idag också än vad det gjorde igår.

Så mycket otroligt bra dag. Nu är jag så sugen på pizza, fast jag borde laga mat. Kanske man kan göra båda delarna? Hm..
Min mensmage vill ha pizza, goooodis, chips och cola. Men jag borde laga mat så jag har till matback på jobbet i veckan.
2 kommentarer
Ida

Vad roligt att det gått så bra idag åxå :)

Johanna

Kul att det går så bra att köra.

Men var försiktig när du kör själv.