Hästnörd

Nu har Stråla varit hemma i fem dagar och vi har hunnit med en kort promenad för att kolla läget, en tömkörningstur och en långpromenad. Jättefin hela tiden. Nu har jag nyss (ja mitt i natten) varit ute med Leffe och Mayan och plumsat upp ett spår på ängen så hade jag tänkt köra Stråla där i morgon.
Håll tummar och tår för att det ska funka. Dels så funderar jag på hur jag ska få fram kälken (den är väldigt inpackad och grannen som skulle hjälpa mig att lyfta fram den är bortrest), dels på hur jag ska få till det med skaklarna och dels är jag lite orolig att mina tömmar är för korta...

Just nu har jag bara hästar på huvudet och vaknar på morgnarna och tänker på hästar. Hästar hästar hästar. Jag känner mig liksom nyförälskad, det har gett en extra kick att få hem Stråla igen. 
Jag har på senaste vaknartter (edit: vaknartter?? What the crap is that? Jag tror att jag menar: vaknat på nätterna) och specielt varje morgon vid 4 och då tänker jag på hästar men även på myror de äckliga vidriga som invarderar mitt hus, och på om har har försovit mig, stort trauma där när telefonen inte fungerade, jag måste kolla klockan flera gånger på nätterna. Nu verkar det faktiskt som att telefonen funkar precis som den ska igen, förutom att texten i lilla fönstret är spegelvänt.
2 kommentarer
Marie

Men eller hur?! Speciellt inom hundvärlden finns så många raser där det avlas på utseende och inte på hållbarhet, hälsa och funktion...Härligt att fått hem Stråla och att du är lite "nyfrälst" igen;)

Dunder&Jag

Det går ju alltid lite upp och ned med hästarna och alltid lika roligt att bli peppad vidare med djuren =)