Fin fredag

Idag har jag inte gjort många knop, haft en riktigt härlig måbra slödag. De flesta slödagar kommer ju av att jag inte mår så bra.
Jag har sovit så otroligt gott, utan knepiga drömmar och utan att vakna titt som tätt av diverse anledningar. (Oftast vaknar jag ju även då jag ska vända mig för att det gör så ont.)
Helt underbart. Sen har jag bara legat och myst med djuren och filosoferat, med en liten gnagande känsla att jag borde aktivera hästarna. Men jag gjorde ju det igår och när jag kom på dom är ganska fula i fötterna och att hovslagaren kommer imorgon så det kan lika gärna vänta så försvann det gnaget också. Mycket mys nu på kvällen dock då jag tog in dom i stallet.
Nu börjar det på att vara lite trist för dom ute i hagen, svårare att sova ute.
Vi väntar även med körningen av Stråla tills imorgon då Ida och Andreas dyker ner här och Andreas skulle hjälpa mig att fixa lite med kälkarna. Gulle han.

Och på tal om gulliga saker så fick jag ett paket i brevlådan häromdan från kära Therese med ett gulligt kort till. Bäst var nästan basset klistermärket på kortet. Bara en liten detalj av tanke sådär.
0 kommentarer