El laberinto del fauno

Detta inlägg skulle in igår men uppkopplingen fick tokfnatt.
Såg Pans Labyrint (El laberinto del fauno) i tron att det skulle vara en barnfilm men det var långt ifrån en barnvänlig film. Otroligt grym och obehaglig. Scenen där kaptenen slår in ansiktet på en oskyldig bonde var bland det grymmaste jag sett. Kanske för att att jag inte alls hade väntat mig något sådant, jag brukar ändå inte bli så illa berörd. Jag vet inte. Men den var bra. Hade jag läst på mer om den så hade den nog inte inresserat mig tror jag och hade jag fattat att den var på spanska hade jag aldrig ens övervägt den. Fint språk btw.
Man ska inte vara så snabb på att döma.

Annars, härlig dag med alla hästarna på tur. Leffe framför vagnen och dom andra tre bakom (typ). Stråla skötte sig strålande idag även om hon måste testa sin position i ledet med jämna mellanrum. Testa gränserna. Men det var väldigt lungt.

Gänget väntar på matte som kom på att kameran ska med


Sen luffar vi iväg. Leffe framför, Skorpan på vänster sida, ligger på och ska helst tävla


och Stråla på höger. Här vill jag egentligen ha henne mer bakom vagnen, det är det hon utmanar hela tiden då hon själv helst vill gå framme vid Leffe


Mayan går bakom och gör inget som helst väsen av sig. Den perfekta handhästen.


Väl tillbaka så ska Skorpan och Stråla vara i samma box. Gullisar.


Idag har jag så ont i ryggen så jag vill helst bara gråta.
Nu True Blood, det är så spännande så jag tror jag dör.

3 kommentarer
M:et vid Ishavets port

Vilka underbara bilder! Det är ju smått fantastiskt hur du kan få 4 hästar, du och en vagn att verka så enkelt. hahah! söt-hästar i boxen med, fniss!



Bara ville visa att jag är in, följer och läser, även om jag är rätt kass på att kommentera.



Kramar

Johanna

Du jag trodde som du om den där filmen..att det var något fantasybarnvänligt......och jag håller med, det var bland det grymmaste jag sett :( Usch.

Marie

Åh vad fint dina hästar verkar bo! Gillar fönstrena...