Mhm jodå

Jäklar också.
Lite sovmorgon idag, sen satte vi på takplåtarna på vindskyddet så nu är det äntligen klart. Hästarna blev glada när dom fick inviga det och sprang ut och in och bråkade om vem som skulle vara där inne. Mayan var först in.
Sen har jag motionerat hästar och mig själv, fått hem en massa granris åt hästarna.
Varit och shoppat lit enya gardiner och två nya mattor och lite annat smått och gott.
Fick väldig julkänsla när jag var på rusta och dom hade så mycket kul som jag hade velat ta med mig hem.
Tror jag ska åka och hämta lite spån nu så jag kan bädda i vindskyddet också. Fast jag har grymt ont i axlarna och lite överallt.
Ja jäklar vilken produktiv dag.


---------------------

23.30
Jodå nu har jag bäddat fint åt hästarna också, hämtat ett lass spån och kärrat in det i vindskyddet, jävulskt tungt att dra skottkärran i 2dm lera, å så halm på det. Nu kan mina pållar sova ute helt lagligt.
För jag kan ju erkänna att dom tidigare har sovit ute utan nånstans att gå in, inte i år då för det har vädret inte tillåtit. Men förra året var vintern så kanonbra så jag bara bäddade med halm ute åt dom och så fick dom sova ute alla dagar det var bra väder.
Nu kommer dom också att få komma in i stallet vid dålig väderlek och ibland annars också, för riktigt bra lösdrift hade ju behövt en betydligt större och bättre hage.
Det blir i framtiden då jag har ett eget hus. *Drömmer*
2 kommentarer
Johanna

Jag har samma dröm som du :)

Marie

Mina har två olika stall att gå in i på sin lösdrift men tror du att de står där ens när det viner nordanvind och blötsnö? Nejdå på sommaren, DÅ står de inne mitt på dagen men visst ska dom ju ha ett skydd så de kan välja, ska bli intressant att läsa om dina är likadana utevargar som mina;)