Zorro och ångest

Idag har jag varit hos Lena, red hennes Zorro i sällskap med Lena+ unghästen (Strålas halvbror). Jag hade tänkt ta med mig kameran men glömde den såklart. Gamla Zorro är som en mysig kille, länge sen jag red honom "på riktigt" nu. Idag blev det ju bara en lugn skritt tur och en kort sväng på ridbanan där jag passade på att träna lite på det jag har svårt för med Leffe.

Jag har fixat lite åt mamma som haft magsjuka hela helgen.
Pappa är på sjukhuset, skulle opereras idag och få åka hem på en gång egentligen men det hade gått hål så han får vara kvar där. Hmm..

Annars är det mest nästa helg som upptar mina tankar. Ålders noja hallå. Ångest över allt som inte blir och allt som inte är gjort.
Imorgon ska jag kolla lite på stan om jag inte hittar nånting kul att klämma in mina ben i. Blev så avundsjuk på S och S i lördags som var så fina i sina klänningar. Inte för att det blir nått stor party nästa helg. Mini party kanske.
Oh well vi får la se.


Förresten. Det behöver inte nödvändigtvis vara en Dean, det kan vara en Jess också, eller en Luke. Vilket som
2 kommentarer
dunder&jag

Vitpeppar & cocacola är ett måste i förebyggande mot magsjuka, det funkar verkligen om man tar det i tid =) krya på familjen då... och förresten ska du va "minibakis" till helgen då?? fniss /retstickan

Anonym

Tack för tipset. Den här gången är det väl antagligen för sent i så fall, men det går ju på jobbet med jämna mellanrum också.



Mmja.. Man kan ju försöka vara "minibakis" eller helst.. inte bakis alls. =)