På stan

Nu är jag hundvakt igen åt grannens två marodörer. Onsdag till söndag den här gången. Det var lugnare förra svängen, nu upplever jag att dom testar mina gränser lite mer men det går ändå bra.

Jag och T var en sväng på stan idag men man har ju inga pengar så det blev ingen shopping unnade min i alla fall den andra boken i Twilight serien, "När jag hör din röst", intalade mig själv att den var så billig så jag kunde köpa den. Pfft.
Jag är så less på min kropp så om jag kunde skulle jag gladeligen byta ut den mot vilken som helst om så bara för en stund för lite ombyte i alla fall.. Efter blott en halvtimma på stan så satte den igång att protestera och det var i princip stopp.

Igår var vi ut på en väldans trevlig tur, T körde Skorpan, Mayans medis red henne, jag red Leffe med Stråla som handhäst. Leffe mannen är en sån pärla, min prins. En riktig klippa i de flesta situationer.
Det är så tragiskt att han inte är riktigt frisk och fräsh, tänk om jag hittat honom innan han fått alla sina skador, då hade han varit den perfekta hästen.
0 kommentarer