Långa naglar

Jag har just nu väldigt långa naglar för att vara jag, vilket kanske egentligen inte innebär speciellt långa. Men jag är ganska ovan och det är ganska obehagligt. Bara det att sms:a eller skriva på datorn blir liksom lite konstigare än vanligt.
Vilket får mig att fundera på hur sjutton folk beter sig som har väldigt långa naglar.. Man vänjer sig väl vid det också antar jag men det måste ju vara lite besvärligt ändå, speciellt om man vill behålla dom fina vilket är det trixigaste i det hela.

Tänk vad svårt det ska vara ibland att få till det som man vill. Tanken var att jag skulle fara och hjälpa en häst vän med hennes unghäst i veckan, men trots att hon "bara" är spring vikarie och jag bara jobbar 50% just nu så var det omöjligt att få till det. Det är ju så det är när man jobbar så olika tider och har djur, det blir svårt.
Nåja, nån gång kanske, till sommaren om inte annat  Fast på somrarna brukar vi ha våra hästar tillsammans på bete men har ändå svårt att hinna göra nånting tillsammans. Knas.
Tiden går ju så förbaskat fort också..

Jag börjar känna mig allmänt lite piggare och det är så skönt att det nu går åt rätt håll och att jag orkar göra nånting annat ä bara ligga i soffan. Dagarna som blir ljusare och ljusare hjälper ju en hel del också.
Skulle ha fått behandling i morgon egentligen men det blir först på måndag. Synd, hade behövts.

Det anlände ett paket i brevlådan idag, två böcker, varav den ena är den första delen i den mycket omtalade Twilight serien.
Men varför i hela fridens dar har dom döpt en bok som heter "Twilight" på orginalspråk, tilll "Om jag kunde drömma"?
Pffft.
2 kommentarer
Ida

Tjoho! :D Det blir till å fila naglarna hör jag! hihi Eller ska jag komma med klotången? å så kan du får en godis när det är färdigt! hihi

Dunder & jag

Jag har haft samma tanke; hur tusan kan de med långa naglar göra något??