Fullt hus

Jag passar grannens två hanhundar i helgen, framför allt Leia tycker att det är galet trevligt, hon är tokig i dom. Hon stälde sig och skrek och hoppade på stället när hon insåg att dom skulle med oss på promenad. Gamla tanten.
Det är väldigt belevade väluppfostrade pojkar så det går bara fint.

Skorpan är bara för kul. I täten när hela gänget är ute, när stor hästarna sätter trav så sätter Skorpi full gas och galloperar och sprätter så snön flyger. Man bara måste skratta åt henne. Lilla tjockisen, mest energi av alla fyra, jag tror att nån har stoppat ett sex pack duracell batteri i rumpan på henne. Det roliga är också att hon kan hålla traven när dom stora travar i ganska friskt tempo. Fasen, hon skulle verkligen ha blivit travare.
Idag for vi en annan väg där vi passerade bil vägen, så jag hade fast Skorpi tills vi passerat vägen, släppte lös henne och sen tog fast henne igen innan skulle passera på hemvägen.
Jag är ett geni, men varför har jag inte kommit på detta förut. Hon har ju gått lös i sommras när vi var ute och betade och nån gång då jag tappat henne när jag haft henne på släp.

Bengt (eh.. fina ögon han fick) och Leia


Rune och Ebba


Nu är jag riktigt trötter faktiskt, men vad fasen, det är ju det absolut sista Stargate Atlantis avsnittet i kväll!
Det får inte missas.

Å ja just det ja. Ebba hjärtat har namnsdag idag =D
0 kommentarer