Då blev det åka av

Jag har nyss varit ute och aktiverat grannens hundar.
Han sa förra gången att jag gärna fick ta sparken och dragselarna och fara ut och åka, men det vågade jag inte. Nu hade jag dock samlat mod till mig och tänkte att dom rackarna måste ju få röra på sig, två jakthundar som är vana at röra sig mycket, då hjälper inte små promenader direkt.
Så jag selade på dom och ställde mig på sparken och jävlar i min lilla låda vad det gick undan! Det var kort sagt skitläskigt. Två överladdade killar och en människa som inte vet hur man styr en spark.
Men det gick bättre och bättre jag lärde mig få kontroll på ekipaget och hundarna lugnade sig något så småningom, men nog var det åka av i alla fall. En runda som med hästarna tar 45 minuter klarade vi av på 30.
En vurpa blev det då jag glömde planera en sväng och kom i för hög fart och en gång krachade vi in i en snödriva då Rune bestämde sig för att han var visst bajsnödig och hoppade av vägen.
Nu är här i alla fall väldigt lungt och hästarna är också aktiverade hela högen så jag ska ta och placera röven i soffan.
0 kommentarer