Durch den monsun

Nationaldagen spenderas med grillning i stallet på grund av hageloväder, jobbade på min ginflaska som köptes förra sommaren, inte så stor spritförbrukare nej, jag grannen och Andreas jagade busiga kor på rymmen, Andreas var en hejjare till kofösare  ,lyssnade på blivande bröllopsmusik, promenad med hundar Idas Ridde hade jobbigt då min Ebba löper men duktig kille i alla fall.
Ja, en bra lördag på landet.

Idag har jag fixat den ena sommarhagen. Det tog två timmar trots att de flesta stolparna redan var upsatta. Det är samma visa vart enda år, ett jäkla trådtrassel. Samma sak var enda höst då hagarna ska ner, jag tänker att det där tar jag i tu med sen och på våren förbannar jag att jag inte var ordentligare då tråden togs ner.

Men... Fy mig, jag glömde rösta. Aj aj. Jag hade faktiskt tänkt göra det man måste ju försöka vara med och påverka det lilla man kan.

Varje dag händer det hemska saker, nyheterna är fyllda av alla möjliga vidrigheter.
Men ibland händer det nånting som berör lite mer, som idag, när en 16 årig tjej har blivit mördad, av två andra 16 åringar... Ja jag finner inte ord. Tittar in på hennes blogg fäller en tår och två. Jag mår illa.
2 kommentarer
Ida

Livet på landet =D hihi Visst är det mys? Ridde han sussar gott kan jag lova! Å du, nu har jag köpt bröllopsklänning. Det blev den där jag visade!! hihihi Ska bara göra om/fixa till den lite ;D personligt är bäst! Kram på du gullet

Dunder&Jag

Vi satt ute och fiskade i solskenet, plötsligt blev vi överraskad av värsta hagel ovädret! swanigt kallt var det!! Ser framför mig skuttande kor, viftande armar och en och en annan gummistövel på vift =)