Miss crankypants

Jag är så jäkla irriterad också. Pissigt jäkla humör. Less på alla som gnäller hela tiden. Hållkäft och gå hem!!
(Om man har så "ont i nacken" att man inte orkar bädda kanske man inte ska vara på jobbet...) En del har dessutom gjort det till en specialité att gnälla, klaga och tjata. Ofta väldigt högljutt också.
Jag var nog inte speciell trevlig med sjukgymnasten idag som först frågade 3 gånger om jag visste hur liften fungerade, jag sa minst 5 gånger att jag visste och använt många många gånger, sen envisades hon ändå med att visa i detalj hur den fungerar. Är det nått hon måste göra eller var hon bara trög.
Folk som är i vägen, folk som går in genom en dörr och stannar precis innanför (move damn it) , dom som i det närmaste stannar bilen innan dom svänger (gah!!) osv osv osv.
Å så är jag sur på Ginza som inte har skickat säsong 6 och 7 av Gilmore Girls som jag beställde för 5 veckor sen. När jag frågade efter dom sa dom att de kommer närsomhelst. Det är 2 veckor sen. Däremot har dom hunnit skicka 2 jäkla kataloger.
Ginza sucks!


Kära älskade Tokio Hotel
4 kommentarer
Dunder&Jag

Mm, känner igen det där med klagosång på jobbet... endel verkar leva för att klaga helt enkelt. Ofta beror det på alldeles för många gamla kärringar på samma yta. =)

M:et på exil (Tiger)

Jag vet. Och också hur en jobbkonflikt kan bli enorm då folk hela tiden blåser på elden och gör den till en majbrasa.



Jag är så glad att ni i alla fall har sommarväder. Här misströstas det starkt. Förra sommaren var tydligen ren skit. En (1) dag hade de 20 grader i en (1) timma. That was it. Jag har fan skoteroverall på då jag är ute med ungarna på jobbet. Fucking insane. Jag tror jag anar ett blogginlägg..



..på tal om att gnälla. Ja. Heeeeeeee!!!

johanna

Svårt att vara tyst när gnällspikar sätter igång...

zizi

jag kom allt hem med 2 t-shirtar till idag. Men nu får det räcka. Nu kan jag använda 2 och behålla dom andra 2 som samlarobjekt :) och idag hörde jag även Final Day på H&M :D fick ingen tjusig Fashion against aids påse dock :(



Tråkigt att Ginza krånglar så. Hoppas du får dina dvd'er snart!