Isvindar från nordpolen

Jag fortsätter väl mitt gnällande, är fortfarade på väldigt dåligt humör.
Serien Cops, jag avskyr den. Hormonstinna töntar som springer runt och försöker spela cool inför kamerorna. Undrar om dom nånsin hört talas om övervåld och att missbruka sin maktposition?
Det är helt otroligt att dom får bete sig som dom gör.
Idag t.ex så var det 3 poliser ovanpå en kille och den ena polisen dunkade killens huvud i marken upprepade gånger.
Ett annat avsnitt var det en jättestor kille som dom först tvingade ner på knä, sen skrek dom åt honom att sätta händerna på ryggen och lägga sig på mage på marken varpå killen sätter fram händerna för att ta emot sig när han lägger sig men nej det fick han inte. Vad fan, ska han kasta sig med ansiktet före i asfalten? Sen var det en massa slitande i hans armar för att få dom att mötas bakom ryggen vilket inte gick så bra för att han var så stor.
Vilka satans idioter.
Nej jag sitter inte och tittar på det men när man har 4 kanaler och lite att göra blir det att man råkar bläddra förbi skiten ibland.

Sommaren försvann, idag blåser isvindar från norraste nordpolen. Jag fryser ihjäl och dör. Mössa, halsduk och vantar på vid hundrastning. Sol på dagen visseligen men då sov jag. Sov till kl 17 idag... Vaken några timmar på morgonen. Hatar att prata i telefonsvarare.
Vilket är en till sak som irriterar mig, att jag inte klarade mig fram till semestern.
Å så lyckades jag vricka samma jäkla fot igen. Ont som fan.

Arg på filmen Into The Wild, så skulle den ju inte sluta.

Nu ere bara krypa ner i soffan under filtarna igen.
0 kommentarer