Vad säjs om att knacka

Slutade riktigt tidigt idag, kl 12, det kändes jättekonstigt och nu känns det inte som att det var idag jag var på jobbet.
När jag kom hem så kom det en gubbe och fixade tvättmaskinen, jag visste visseligen att han skulle komma men inte när och han bara kliver in utan att knacka. Sånt stör jag mig på, det är väldigt simpelt att bara knacka lite. Hyresvärden gör likadant. Häromdan så satt jag på toa med öppen dörr när han bara knatade in. Har nog aldrig fått på mig byxorna så snabbt.
Hursom så är tvättmaskinen fixad nu, halleluja så härligt, det är bra att ha kontakter.

Snöstorm hela dan, det var skönt att komma hem och få på sig torra strumpor sen har jag nästan bara slöat resten av dan.
Hästarna älskar vindskyddet, det är så kul att se att dom gillar det vi har slitit med, speciellt Mayan, hon har bosatt sig där inne. Nu när det blåser så här så lägger jag höet precis utanför och då står hon inne och bara sticker ut huvudet så pass att hon kommer åt maten. Min lilla fryslort.

Härligt med massor med ny snö. Nya bilen tyckte inte likadant dock och vi hade lite svårt att komma överrens om vilket håll vi skulle åka åt. Jag vet inte hur många gånger jag snurrat runt idag och hamnat i en helt annan färdriktning.
3 kommentarer
Johanna

Det VÄRSTA jag vet är folk som inte knackar utan bara kliver rakt in! Herregud man kanske är naken eller så!!!

Ida

Ujuj tat´lugnt i trafiken! Nu blir jag orolig... :(

Dunder&Jag

Jasi bilar... Vi har då inte vant oss med anti spinnen på bilen... så man tycker den går uselt emellanåt =)