En dag inte som alla andra

Började med att bli väckt av ett "var är du" samtal från jobbet då jag mitt aschel hade ställt klockan på sju då jag börjar sju. Bra jobbat! Speciellt idag då det dessutom var lite extra viktigt att jag var på jobbet helst före sju.

Hade även bestämt mig för att ta i tu med ett samtal som behövdes ta i tu med. Jag drar mig annars gärna för det som kan vara lite obehagligt men det blev bra i slutändan. Jag tror att vi är så mycket mer på samma nivå än vad vi trodde och det troddes nog en hel del åt höger och vänster. Men det är ju så när man inte vet, då tror man. Så det känns jäkligt skönt i alla fall.

Kallt kallt kallt, jag börjar ångra att jag sagt att jag gillar det här vädret. När jag kom hem stod ponnyn och åt ur fodersäckar med soja och betfor för glatta livet, innetemperaturen låg på 12 grader och stallet hade frusit.

Bästa kommentaren idag var BSF Roger som sa att turister är som en flock kor som springer lite åt olika håll, så där på sitt Roger sätt och verkligen jämför turisterna med korna hemma. Det är ju så sant också.
Turister hittar på så mycket korkade saker också så som tex åka vagn genom städer baki en utmärglad halt häst. Korkat!

Hästarna har fått fina fötter.
Jag nyser vidare.
2 kommentarer
johanna

haha bonde roger är bäst.

Dunder&Jag

ojsch, inte roligt att stressa till jobbet! du verkar haft en mindre rolig dag.. hur gick det med stallet å ponnyn?? BSF roger lyfter det hela =) såg du när han badade i badkaret haha