Besök, flugor och ont i magen

Mitt på dan idag tog jag in hästarna i stallet en stund för lite pyssel å så och mitt när jag står och tvättar Leffes sår så ser jag en okänd man på motorcykel som står utanför mitt hus. Jag är ju rätt van att det alltid är folk här på gården så jag tänkte inte så mycket mer på det tills jag insåg att personen kanske ville mig nånting å när jag sent om sider knatar inåt huset för att hämta lite helosan så ser jag ju att det Pasi som är ute och finåker och svängt förbi.
Det var sweet najs med lite besök bara så där appropå =)

Fasen vad det är synd om min lilla Leffe, flugorna håller på att äta upp honom, samma problem som jag hade med Ragge fast 3 gånger värre. Fy tusan. Jag verkligen hatar flugor.

Ont som fan i magen i över ett dygn nu. Jag är ju van att ha ont i magen på alla möjliga olika sätt men det här är nånting annat, nått som jag inte är van. Om det inte ger med sig till imorgon så måste jag nog till läkaren I think.
Mensdags nu men det är nånting utöver det vanliga krampen och mensvärken, dessutom blöder jag som jag vet inte vad, mycket mycket mer än vanligt.
Intresseklubben noterar lite äckelfakta om Linda.

1 kommentar
Therese

Hoppas magvärken ger sig annars tycker jag också att

du ska uppsöka läkare.

Kul med främmande.