Släpad bakom en häst

Nu har jag skrutit så mycket över Stråla så det var väl dags för ett rejält jälva bakslag. Tanken var att köra henne idag men Celina och Leffe före. Tänkte tömköra på ängen först och för att göra historien kort då jag har rätt svårt att skriva nu så slängde hon sig, slet sig, fick med sig Leffe och sprang till hagen, tog fast dom och gjorde ett nytt försök, gick bättre ett tag tills hon plötsligt slängde sig igen och jag hade lyckats få in höger foten i tömmen ramlar och släpas med några meter innan jag kommer lös.
Vänster hand blev rejält bränd av tömmarna och kroppen är allmänt mörbultad, speciellt gamla skadan i höger benet...
Men jag vill knappt tänka på vad som hänt om jag inte kommit lös. Blivit släpad tillbaka till hagarna bland annat över två diken, det hade nog inte slutat så bra. Känns riktigt riktigt otäckt att tänka på. Då var det väl så mycket adrenalin som pumpade så jag hann knappt bli rädd eller känna att jag hade ont. Men nu. Urk.
Longerade henne lite sen tills hon lugnat ner sig. Vet inte vad som flög i fröken idag...
Så då har jag för första gången i mitt liv blivit släpad bakom en häst, vilket är en erfarehet jag nog hade klarat mig utan.
5 kommentarer
Andreas Nilsson

Usch det lät inte nå trevligt , och jag vet vad jag pratar om jag har själv upplevt något liknande . Jag hoppas att du inte blev allt för mycket skadad . Jag hopas att det går bättre i fortsättningen .

Dunder&Jag

Men huva då, hade kunnat gå riktigt illa... tur i oturen. Var det på samma ställe hon slet sig andra gången??

Linda

Ja fy sjutton vilen tur ändå. Jo det var bara nån meter i från båda gångerna

Johanna

Usch då. Tur det gick bra ändå.

Therese

Det där lät inte trevligt, tur i oturen att ingen blev rejält skadad.