Jag har fått svininfluensan

ont i halsen, ont i huvudet och så... kaputt i hela kroppen. Igår gick jag och la mig halv tio. Jag måste vara sjuk, dödligt sjuk. Oh no I have the pigflue. Eller kanske inte maha. Jag har svårt att förstå hela media hysterin kring det hela, men å andra siden så behövs det inte mycket för att göra media hysteriska... Ja ja några dör men många får inte ens symptom av det... Vilket kanske inte är bra med tanke på smittrisken. Men äh.
Jag är så trött att jag bara flummar nu.
Så trött. Inte alls pigg och kry i kroppen. Ont i ryggen så där så det är helt omöjligt att hitta en ställning som lättar, så man får lite lätt panik för det inte går att komma undan..
Imorgon ska här sovas.

Det känns som att jag hade nått mer att säja men som vanligt blir det tomt i huvudet så fort jag sätter mig här. Vad beror det på? Att jag allmänt är tom i huvudet går tyvärr inte att skylla på då det vanigtvis surrar som sjutton under skalpen.
Kanske därför jag gillar att sitta vid datorn så mycket, för att huvudet blir tomt och lungt.. Ah vilken uppenbarelse jag fick nu. Smart.
0 kommentarer