Tiden flyger

Det är redan fredag. Vart tog min lediga vecka vägen egentligen? Poff, den bara kom och försvann. Nåja, den är inte slut riktigt än men det var så mycket som jag tänkt göra som inte blir av. Så är det ju alltid, alltid.

Leffe var inge kul alls idag, han var jätte tramsig och stressig, sprang sidledes och lättade både fram och bak och inte på ett "tjohej vad jag är glad" vis. Jättestress när Skorpan travade bakom honom och höll på att flippa ur när hon sprang om. Det brukar han ju acceptera fint annars..
Hoppas det bara är nått tillfäligt och inte nått med skröppliga kroppen. Han var helt som vanligt ända tills vi svängde av på en väg som han avskyr att gå.

Knepigt väder är det också. Snö, sol, blåst, kallt och varmt om vartannat. Jättesvårt att klä sig. Riktigt aprilväder så att säja.

Nu ska jag äta lax och potatismos till middag.
2 kommentarer
Dunder&Jag

Hm, det var inte bara "protester" ..då det startade efter du svängt av på den "tråkiga vägen"? Känner igen det där med tiden!! poff så är det nästa månad typ.

Anonym

Jag vet inte. Det hela var väldigt konstigt. Jag ska testa den vägen imorgon igen för se hur det går. Med hästen fullproppad i mat också. Han kan bli väldigt stess och knas då han är hungrig.

Seriösa ätstörningar den kusen. På riktigt.