Öh, hej

Tittade på statistiken för min blogg vilket jag inte gjort på väldigt länge, ibland är det nästan som att jag tror att jag skriver bara för mig själv, men jösses vad den har skjutit upp. Nu är det det ju inte speciellt många som läser ändå men typ dubbelt så många förut. 
Vad konstigt det kändes. Ha ha. Ni sitter där och vet massor av onödigt skit om mitt liv och jag har ingen aning om vilka ni är. 
Men öh. Hej 👋
Nu tänker jag låtsas som att ingen stör sig på mig och att alla förstår att jag bara är lite dum i huvudet och inte lika gnällig irl som irblogg. 
 
 Intressant är ju att man alltid får fler läsare då något är åt helvete, som om folk kan lukta sig till det, eller så förstår jag bara inte hur det funkar.
Hur hittar folk hit alls? Jag tror inte att jag brukar länka min blogg nånstans öht nu mer, knappt förut heller. 
Jag skriver egentligen bara för att det är skönt att skriva av sig lite ibland och för att titta tillbaka ibland. 
 
Det här var också intressant.
För mig 
Stora ringen här uppe förstår jag, även om den borde vara mer åt kusten, folk som jag känner ju, tänker jag, och Stockholm är ju Ann kanske 😁 en stor ring åt Ann. Men alla andra småringar. Konstigt!! 😁
 
Ni som läser min tråkiga gnälliga blogg är lika knasiga som min knasiga skithäst. 
Åkte hem från kliniken med ett mycket tjusigt tomtebandage
Kommer väl en utförlig rapport därifrån såsmåningom. 
1 kommentar
Linnea

Hej👋🏼 Mig känner du ju till även om besöken här blivit sporadiska senaste tiden. Håller tummarna för Stråla och Albin👍🏼❤️