Zzzzz

Alltså herregud vad trött jag har varit.
Hela veckan har varit ett töcken i trötthet. Tack och lov jobbade jag bara tisdag och onsdag. 
Jag hade dock bestämt mig för att röja i mammas saker i helgen, det går sakta alltså för att det är SÅ jobbigt. Det är dessutom inte bara mammas saker, det är jättemycket av mormors saker som mamma tagit när mormor dog.
Åh det är så tungt. Och jag försöker kasta sånt som jag vet bara är skräp och som jag aldrig nånsin kommer att använda men jag får sån ångest över varenda liten grej som åker i en soppåse av sånt som mamma eller mormor har haft.
Jag hade även en plan på att ta ett loppisbord på Veckans Allehanda tex men det innebär att jag måste prissätta och ta reda på värde osv osv och att göra det själv det blir mig fullständigt övermäktigt och jag klarar inte av det. 

Tur att man har hästarna så man kan åka dit och tömma skallen samt låtsas att det inte är totalt kaos hemma.

Och alltså det här 💖
Jag blir så glad i själen. Hamrex har kommit på att Stråla bara är en massa snack och lite verkstad. Hon gör ju aldrig något, hon bara ser sur ut och springer runt men flyttar han inte på sig så gör hon ingenting. 
Igår kväll åt dom ur samma hög en stund för att Stråla skulle flytta på Hamrex men han flyttade sig inte så hon fick liksom låtsas som att det var meningen att hon bara skulle springa dit och äta lite. 
😁
Tramshäst. 

Kan typ inte vara normal på bild 👆😒
Gud vad jag är nöjd med mitt senaste sadelköp, framförallt min kropp är nöjd. 
Den är lite hård i sitsen men i övrigt är den så snäll med min krattiga kropp. Efter en ridtur i den sadeln så kan jag tom svänga benet över och hoppa av som en normal människa (!!) istället för att försöka kravla i en kvart i smärta. 
Jag kan gå efteråt, visserligen haltande och krattigt men jämfört med att vara halvt förlamad av smärta är det magi. 
Visst visste jag att sadel kunde göra skillnad men inte SÅN skillnad. 
Stråla verkar också trivas bra med den. Hon är så smal nu så padd behövs men det känns bra då den blir mjukare under för henne också. 
Såklart en mattespadd i fårskinn med kanal. 
Skulle bara vilja ha en fårskinnspadd åt mig själv också.
Alltså, kolla vad smal hon är och då har hon nog gått upp lite också. Hon har tom en manke och späcknacken är både mindre och mjukare än typ nånsin. 
Nu har vi fått ett kraftigt hö så jag hoppas verkligen verkligen på att det kommer att bli en bra  vinter så vi kan hålla igång ordentligt.




Även ponny har fått vara ute lite i veckan 
Så tacksam över den här fantastiska hösten. 
1 kommentar
Tiger

Va? Vad då kidnappad? Är jäveln utkastad nu? Tänkte det var nått knas när jag såg att den plötsligt var lösenordsskyddad i helgen.

Strålas tankar - Oh Lord så FUNNY!
Hamrex " jag det gör vi, det låter kul!" till allt. Utom möjligen gå efter landsväg, tom jag märkte att han tyckte det var aptrist. Haha!

Njut hösten!

Svar: Ja jag hoppas det.
None None