Fortsatt aj

Man ska inte ropa hej för tidigt, tydligen satt det ändå i bedövning, plus att jag hade tagit ganska mycket värktabletter för nu gör det ont igen.
Långt ifrån lika vidrigt men jag kan inte tugga pga jävligt mycket aj och så värker det lite. Det är säkert en pågående infektion men jag har inte tid att gå tillbaka till tandläkaren förrän på måndag tidigast då vi drar till Kiruna med jobbet imorgon. 
Suck. 

Alltså vilken fin höst vi har va! 
Blev en superhärlig ridtur med Hamrex 

Väldigt fin och glad kille som kämpade på så att han blev svettig om näsan 

Sen skulle jag ge mig ut med Stråla men då hade jag börjat få ont i huvudet och i munnen och så kunde jag bara inte sitta ordentligt i sadeln utan fick bara ont i ryggen och då blev jag på dåligt humör så jag klev av och så gick vi hem och tränade höger galopp på lina istället vilket fröken gjorde med bravur. 
Vilken fin högergalopp hon hade. 
Finhästen. 

Sen satte jag mig bara utanför hagen och tittade på dom ett tag. Skorpan och Hamrex verkar ha funnit varandra, dom går ofta bredvid varandra och dom klias och mufflar och  myser. Det är fint för själen att se. 
Överlag ganska harmoniskt i hagen nu, det är bara Stråla som inte riktigt kan låta bli, speciellt i samband med mat så bara måste hon gå och flytta runt på Hamrex. Nå dom får ju lite extra motion. 



1 kommentar
Ullis

Skönt att viss harmoni uppstått i hagen!

Angående tanden så gör det fortsatt ont även efter krafs-krafs. Den måste liksom dö först. Jag har en tand som rotfyllts, där jag var hos tandläkaren 27 gånger på två år! De hittade t i l l s l u t vilken rot som felade. SÅ jävla tur så hade vi kommit överens om ett pris innan, men det kanske inte görs nuförtiden?

Modigt och duktigt att du gick dit förresten!

Svar: Å fan.Jag trodde att det bara fanns en nerv per tand och när den var död så gjorde inte just den tanden ont mer. Men det är iallafall inte på långa vägar lika plågsamt som innan dom grävde.
27 gånger, det är ju helt galet.
Stjärnstrålar