stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Hard work work

Publicerad 2018-05-27 16:56:27 i Allmänt

Ibland har man det bättre på jobbet än andra gånger
 
Kiruna i sig kan få vara för min del tråkigare stad får man leta efter och kallt som i satans rövhål men att få se personen jag jobbar hos så glad är underbart och vi har haft det fruktansvärt bra.
 

Kommentarer

Postat av: Linnea

Publicerad 2018-05-31 07:49:53

Så skönt med fina tänder! Här dras vi med tandfickor på båda herrarna så det är rensning som gäller 2ggr/år. Himla skönt med okomplicerat.
Kram vännen

Svar: Ja det är verkligen skönt. Veterinären tyckte att det räcker med koll med ca 1.5-2 års mellanrum. Och det är man ju väldigt glad för. Och skönt att gamlingarna iaf inte kommer svälta ihjäl pga inga tänder.
Stjärnstrålar

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela