stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Häst

Publicerad 2018-03-12 00:39:00 i Allmänt

Har tagit mig för att aktivera min häst dessa dagar. Mestadels suttit i fotölj och glott men på kvällskvisten pallrat mig iväg till hästarna. Fredag och lördag blev det ridtur på väldigt pigg och glad Stråla, mycket trevligt. Hon är dock väldigt spänd i musklerna och lite knackig,  det märks väl att hon blivit försummad av sin matte.
Idag gick jag med Leffe och Stråla till ridbanan och Stråla fick jobba på lina och över bommar. Mycket bra gymnastik. 
 
 
Tog även en ordentlig en timme promenad med Ebba och konstaterade att det var förra lördagen hon fick en riktig promenad.
Jösses 
 Det är verkligen skönt att vara med djuren. 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela