stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

.

Publicerad 2018-03-05 12:33:58 i Allmänt

Jag åkte iväg iallafall, det känns rätt bisarrt att ha det så här fint mitt i sorgen och ångesten men jag vet att mamma inte hade velat att jag skulle sitta hemma och grubbla, lite klyschigt kanske men jag vet det. Och pappa sa ÅK, mest bekymrad över pappa men han vill mig mer väl än sig själv. 
 
 
Är nu själv en stund för första gången gången sen det hände och det är tungt, ångesten kom galopperade mitt i frukosten. Drog täcket över huvudet och somnade tack och lov,  till hotellstäderskan kom. 
Nu måste jag försöka underhålla mig lite till jag inte är ensam igen.
Måste väl konfronteras med det också, ensamheten och tankarna. Sen. 

Kommentarer

Postat av: Therese

Publicerad 2018-03-05 13:12:47

Det är bara att ringa om du vill. Kram! ♥️

Svar: Tack.Behövde inte vara ensam så länge.
Stjärnstrålar

Postat av: Tiger

Publicerad 2018-03-06 20:54:37

<3

Många Kramar

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela