stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Fredag

Publicerad 2018-06-16 00:10:12 i Allmänt

Den här veckan blev inte heller som tänkt angående hästträning och annat som jag hade tänkt. Men idag blev det iallafall en väldigt trevlig ridtur med Strålan och dom andra två är också motionerade.
Väldigt fin tjej. 
På söndag ska vi iväg och träna för Anke, dom pass jag  har ridit på ridbanan sen i höstas går nog nästan att räkna på en hand. Känns som att det kommer att gå pissdåligt  Och jag är EXTREMT otränad (men har iallafall kunnat börja andas igen och därmed röra mig lite mer.
Men men  det är bara packa sig iväg och göra det vi kan.
Ramlat en massa träd i hagen också. Suck....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela