stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

H

Publicerad 2018-07-12 05:17:24 i Allmänt

Orkade ingenting igår, var helt slut. Bara konstaterade att pojkarna typ redan är bffs och går nos i svans hela tiden. Jag blir så varm i hjärtat. 
Sen spenderade jag hela dagen i sängen, sov ca 9 timmar fast med många många uppvaknanden förstås men nu har iallafall den här jobbnatten flutit på rätt okej.
Tänkte jag skulle ta ut Hamrex på en promenad idag men antar att jag får lov att göra det ganska meddetsamma för det är runt 20 grader varmt även på natten nu och rent olidligt på dagen.
Börjar vara ruskigt torrt även här uppe nu. Huvva  
 
På fredag ska jag iallafall premiär rida H på hemmaplan tillsammans med Leffe och hans medryttare så får vi se om jag får med honom ut själv i helgen eller om han blivit för fäst vid Leffe 
Stråla bah hallå, jag då. 
Hon har varit ut med medryttaren idag iallafall.
 
Nu ska jag inte jobba vaken natt på sju veckor och det känns faktiskt väldigt skönt. Det är tufft. 
Nu vill jag bara hem och krama min anorektiska hund 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela