stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Rafflande

Publicerad 2018-01-18 19:10:44 i Allmänt

 
Alltid när jag blir sjuk så tappar jag smak och luktsinne helt och jag hatar det det är nog det värsta med att vara sjuk. 
Nu har det gått fyra dagar utan lukt och smak och jag börjar snart hallucinera om pizza och tårta 
😭
 
Helena är snäll och sköter om hästarna men igår kunde hon inte, jag fick ångest över att låta Stråla vila igen så jag klättrade upp  satte mig på täcket och med grimskaft i hand och Leffe bredvid tog vi en 45 minuters skrittrunda.
Jättemysigt. 
 
Förstår inte varför det ofta blir ett grönt ljus när jag fotar.
 
Nåväl, har även orkat med ca 40 minuter promenad med Ebba igår och idag, skönt som sjutton att vara ute lite, annars har jag mest halvsovit i min fotölj. 
Rafflande 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela