stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Måndag

Publicerad 2018-01-30 00:08:22 i Allmänt

Jävligt tungrott nu, livet. Lyckades iallafall gräva ett litet andningshål idag, bra jobbat.
 
I lördags var jag till Frej och red en sväng, han är också bra för hjärnan, man måste liksom vara med hela tiden, det går inte att vara någon annanstans, det går inte ens att ha i hörlurar för då äter han upp dom 😁
 
Idag blev det en ridtur med Strålan och en massa kramar före, gosedjur. Vi har blandat bus och tokgalopp med mer civiliserade övningar, mycket roligt. 
Igår tog vi en sväng med cykeln tillsammans och det går inte att komma undan att fysisk aktivitet gör gott för hjärnan. Även om man egentligen inte orkar eller pallar bry sig. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela