stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Buspojkar

Publicerad 2018-01-08 20:20:32 i Allmänt

Ganska blä idag, både fysiskt och psykiskt. Ont. Lite extra ont, högerhanden har bråkat ordentligt ett tag nu och det är ju besvärligt. 
Sjukt ont i nacke /huvud.
 
Men trevligt besök hos Frej, matte hade fått förhinder och hovslagaren var på ingång så jag åkte dit och var med på det. Pysslade om honom och pussade på honom och tog en ridtur, nu börjar han vara den Frejsing som jag kände i somras.
 
 
Så kan man ta såna här bilder också när bäbishästen tänker vända hem mitt i fotograferingen 
😁
Han är så himla fin den där plutten.
 
Igår gick jag med Leffe och Stråla till ridbanan, Helena hade haft ut Stråla torsdag fredag och lördag, och lät Stråla springa lös lite, hon var superduktig, travade fint och rullade på i galopp i båda varven. 
Leffe sprang några vändor han också. 
Leffe fick gå lös nästan hela promenaden och sen när vi kom hem så fick han vara lös på gården,  som vanligt, åt sin hink och försvann
😂
Då hade gubben promenerat iväg igen, själv och gått ganska långt men kom iallafall när jag ropade på honom.
Han är som rolig gammelman. 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela