stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Men grattis

Publicerad 2018-02-14 02:52:00 i Allmänt

Helena skickade ett sms igår och undrade om hon kunde ta torsdag och onsdag, enda dagarna hon kunde,  okej sa jag och suckade lite för att jag är så jäkla slut men hästen behöver röra på sig. 
Släpade mig iallafall ut med Stråla en sväng efter jobbet imorse men bara skritt för jag orkade verkligen ingenting. 
Fin häst annars, kändes gungig och mjuk i kroppen. 
Sen när jag skulle åka förbi och ge hästarna mat innan jobbet på kvällen så var ju Helena där, då hade hon skrivit TISDAG och onsdag i smset. Alltså min hjärna, suck... 
Gjorde absolut bara gott för Stråla att gå två vändor men det kändes så onödigt att Helena tagit sig ut i snöstormen i onödan. Snö ja. Nu räcker det... Faktiskt. Alltså. Stopp 
 
 
Vaknade fö med lite feber men då kändes det för sent för att sjukanmäla sig, jag hoppas bara att jag inte smittar nån men det är ju redan för sent i så fall. 
Jobbigt läge när det går så upp och ner hela tiden, konstant slut men i övrigt är det definitivt inte en klassisk förkylning. 
5:e veckan dock. Så jävla less. 
Hostar så jag kräks emellanåt, stundvis inget speciellt. Varvat torr hosta med extrema mängder slem.
Zzzz

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela