stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Halleluja amen

Publicerad 2018-02-21 03:07:16 i Allmänt

Luktsinnet kickade igång idag!!!
Perfekt dag för det dessutom då jag fick sniffa på något extra bra en stund. 
Det funkar inte perfekt och går upp och ner men ändå, det funkar och så även smaken. Alltså. Det funkar sämre men jag har iallafall känt smaken av en ostmacka och te och korv och potatismos. 
Ja och en chokladbit. Ljuvligt. 
En hel vecka utan att känna minsta lilla smak eller doft alltså fattar folk hur vidrigt det är? Hur mycket som ligger i dofter, hur mycket minnen och känslor och njutning som ligger i dofter. 
Och smaker. 
Och man ska sannerligen inte googla skiten då man får läsa att man minsann inte helt omöjligt kan förlora doft och smak för alltid efter en förkylning. Så jävla tragiskt.
 
Och tillbaka på jobbet igen och den här lilla sötsaken 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela