stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Onsdag

Publicerad 2018-08-09 00:14:01 i Allmänt

Alltså på riktigt. Jag är fan bra. 
Modig om inte annat. Faktiskt riktigt modig. Och jag får min belöning när jag vågar. 
 
Vågar knappt nämna det, för varenda gång jag råkar nämna att jag mår lite bra så är det något som blir total katastrof. 
Så jag säger inte det men jag kan säga att jag haft en väldigt fin och intressant dag och att det har varit semester på hjärnkontoret. Whaaat! 
Jag har tom kunnat läsa en bok, whoo, samt bara ligga och lyssna på vinden och vara avslappnad. Det är faktiskt snudd på magi för en hjärna som behövt podd dygnet runt (bokstavligen dygnet runt) för att hålla ångesten på en levbar nivå. 
Så yey mig! 
 
Ridtur tillsammans med Hamrex och hans matte också och sen ompysslad på kvällen. Hunnit med mycket och ändå känt mig harmonisk hela dagen.
 
 
Jag behövde verkligen en sån här dag 

Kommentarer

Postat av: Tiger

Publicerad 2018-08-09 19:05:46

<3 <3 <3

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela