Stockholm å så

Ja det blev ju en lite udda (men kanonbra) Stockholms resa 
Jag som vanligtvis tänker lite för mycket slutar visst att tänka helt när jag ska åka nånstans och låter "det löser sig" delen av mig kicka in och det gör det ju också alltid iofs men lite bättre planering och kanske tankeverksamhet innan hade varit bra.
 
Nå men jag lyckades stänga av min telefon på fredagen utan att ha pinkoden men Ann hittade mig iaf vid frukosten på hotellet så åkte vi hem till henne en sväng och jag lyckades få tag på min pinkod och kom åt min telefon igen. Herregud så handikappad man blir utan.
Hoppade in i en taxi på Arlanda på fredagen, "vilket hotell" sa taxichaffisen, "öh" sa jag Scandic i Upplands-väsby, "det finns två, kan du kolla adressen?". "Öh, nä".
 
Nåväl. Sen åkte vi ut till Anns häst, så kul att se på riktigt det man bara sett på bild förut, fint ställe, fin miljö och fin häst.
Jag fick äran att rida Filofax och Ann red en av travhästarna i stallet.
Väldigt mysig tur och supertrevlig häst. Jag som är en sån feglort var inte nervös en sekund. Jag kände mig totalt trygg hela tiden och han var lyhörd och mysig.
Ofta känns det ju konstigt att sitta på en ny häst också men jag kände mig som hemma direkt.
Testade flytta lite bogar och lite rumpa och så, väldigt trevlig kuse.
Ann har köpt sig en riktig pärla och gjort ett kanonfint jobb med honom. 
 
Sen hem och duscha och iväg till Solna, en sväng på mall of Scandinavia och kika runt och lite mat
Före Volbeat.
Det var så jäkla bra. 
Förbandet Amorphis gillade jag också, dom riktigt blåste ur hjärnan, som en höststädning med en gigantisk lövbås liksom. Det andra förbandet intresserade mig inte och hade dessutom väldigt dåligt ljud. 

Seg start på söndagen men sen iväg till stallet igen och fota Ann då hon red på ridbanan. Härligt sommarväder
Fika i solen med gubbhingst som sällskap
Sen hem till Ann för middag och prat, mycket trevligt men började frysa som sjutton och innan jag var på hotellet igen så frös jag nå vansinnigt, duschade en halvtimme i hett vatten och bäddade ner mig under två täcken men frös så jag bokstavligt talat hoppade där jag låg, tog ett tag innan jag insåg att det var feberfrossa. 
Så hög feber hela natten, tog en massa piller under måndagen för att palla dagen. 
Annars är ju feber kroppens eget finurliga sätt att ta död på feber så det är bara dumt att ta febernedsättande men eftersom jag behövde ta mig hem så fick det bli med hjälp av piller. Orkade till och med en sväng på The New Yorker men det var också allt. 
 
Så inte en enda sväng in till city blev det, inte heller penstore men det var ju inte det viktigaste heller.
 
Sen var det
Home sweet bassethound
och soffläge med feber upp och ner. Jag var så kaxig och tänkte att jag skulle rida båda hästarna idag. Ha! Jag har knappt orkat utanför täcket.
Himla konstig sjuka dock, bara feber, lite ont i halsen en stund idag men inget snor eller så. Kroppen känns som körtelfeber så det kan ju mycket väl vara det. Nåja, det går över. Imorgon ska jag iaf rida en häst och Helena den andra. 
 
3 kommentarer
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Hoppas du mår bättre idag! :)

norrbotten emma

vilka härliga foton =)

kramizz

Tiger

Vad kuuul med en update!
Hoppas du mår bättre snart och att det INTE är körtelfeber! Huff..

kraaam!