Ack den kärleken

Jag är som vanligt sist på bollen men Värvet, vilken trevlig podd. Hittade dit via min stora kärlek Messiah Hallberg som gästade Värvet förra veckan och fann ju en hel massa fantastiskt intressanta intervjuer. Eftersom att jag är sist på bollen så är ju ganska många intervjuer av de namn som intresserar mig rätt gamla men det gör inte så mycket. 
Bland de bästa intervjuerna hittils är Anna Mannheimer Jag har sagt förr men hon är ju underbar. Min andra stora kärlek just nu. 
Mina tredje och fjärde är Nour El Refai (alltså hon är tillsammans med Schyffert (!) där ser man. Ja jag sa ju att jag är sist på bollen och har bott bakom en sten, uppenbarligen) och Mia Skäringer. Börjat titta på gamla Mia och Klara avsnitt på svt play, dom var ju ganska geniala dom också. 
 
Nåväl, tillbaka till Värvet då så gillar jag att det är gansak långa avsnitt, det känns så avslappnat och att det ofta blir lite mer snack mellan två kompisar än intervju vilket kanske hela poddgrejen går ut på öht... Men det blir aldrig forcerat och dom som pratar får prata till punkt och ingen som tjattrar och avbryter.
Trevligt. Jao.
 
Nu ska jag titta på Mia på Jills veranda,  repris lite som en slump. 
0 kommentarer