stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Charmtroll

Publicerad 2017-05-10 22:34:34 i Allmänt

Herregud vad dagarna har en tendens att kännas som veckor nu för tiden. 
 
Hästen var en jättetrevlig kille. Väldigt vänlig. Väldigt lekfull. Verkar stabil men rolig. Nackdelen är väl att han är väldigt ung. Behöver ju inte vara någon nackdel det heller förstås, jag vill ju egentligen mest bara ha roligt och luffa i skogen och han behöver ha roligt och luffa i skogen. Bara precis inriden och det är klart att det hade ju varit roligt med en som är lite mer färdig också. 
Det blev ingen förälskelse men det är ju lika bra när han ska hem till matte till hösten igen. 
Just nu är jag så trött så jag inte riktigt orkar tänka men mycket möjligt att denna filur får komma till oss över sommaren.
Vi får se.
 
Ja sommar, blir det ens nån sommar?
Men vädret alltså. Snö. Va!?!. Snö. Nåja, faktiskt så tar jag hellre detta väder än regn. Det är ungefär en miljard gånger bättre än regn, nu är det ju bara klä på sig och hästarna har det visseligen lite lerigt men dom drunknar inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela