Saturday

Gud, den här hästen skulle man ju kunna köpa enbart för att ha som ögongodis
 
 http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=1003076&inriktning=&typ=
 
Annars är Welsh cob en ras som jag finner väldigt intressant, dom verkar vara väldigt trevliga allroundhästar, stabila och vackra och lagom stora, dom som är storhäst, och så är det ofta ett vettigt pris på dom. Än så länge.
 
Nå nu ska jag ju inte ha nån häst då jag fortfarande inte har speciellt stor lust eller driv till dom jag har ens, men jag har börjat titta lite på kul igen iaf.
 
Annars är livet en jävla bergodalbana. Från helvete till himmel på bara några timmar. Det är så stört. Konstigt, ovant. Konstigt. 
Dagarna känns som veckor. 
 
Volbeat ständigt i mina öron, hjälper till med allt från glädje till ångest till att ta i ändå lite till på gymmet.
Bara blåsa ur hjärnan totalt.
Ljudbok funkar ibland men oftast är jag för disträ för att hålla fokus på handlingen, kan även vara i min egen hjärna. Ibland.
 
Igår var jag och såg En skam för Sverige 2 med Soran Ismail och Magnus Betnér. Det var så jävla bra. Dom är så jävla bra. 
 
och jag satt så nära. Förra gången dom var fick jag den absolut sista biljetten, högst upp längst bort i ett hörn 
Nä det var Riktigt kul. Väl spenderade pengar och timmar.
 
Nått mer som är riktigt kul
 
Va?
En "normal" människa hade ju kanske, ja, gett katten mat, men själv: "jaha, säjer du det" "och sen då?" "Oj, på det viset" med en och annan "mjaha"
 
Många långpromenader med Ebba blir det, jag tror inte hon har varit i så här bra form sen vi bodde i Siknäs och bilen var trasig så vi fick promenera till stallet varje dag.
Tantprutt
0 kommentarer