Sparkelispark

Imorse släppte jag ut hunden för att kissa, släppte in hunden igen och for och gav hästarna mat. Kom tillbaka till detta.
 
 
Kröp ner brevid henne på kanten av soffan, ala rumpan utanför, och sov gott några timmar till tills hela sidan domnat bort.
 
Kallt som fan idag, sommaren som försvann. 
Fin ridtur iaf. Frejsing blir bättre och bättre. Han fick dock för sig att börja kicka, sparka, inte sparka bakut eller så, bara sparka, jag tror att han blev sur för att han tjurades och skulle gå åt ett håll och jag ville att han skulle gå åt ett annat men jag vet inte. Gjorde det några gånger i både skritt och trav och i samband med att jag la om skänkeln för att han inte skulle dra iväg åt fel håll.
Som sagt så glömmer jag ofta att han bara är 4 år och inte speciellt mycket riden, så det är väl inte så konstigt om det kommer lite smågrejer då och då. 
Annars var han jättefin
1 kommentar
Ullis

Ja, som bakut-sparken innan två galoppsprång - de var coola 😁 Med lite rutin kan det verkligen bli en superfin häst! Han får vara glad att han kommit till dig och får mysa och motionera i så fin skog!

Svar: Ja men precis, man ska väl kanske snarare vara förvånad över att det inte kommer mer sånt. Host host, ta i trä.
Stjärnstrålar