Nä det går ju inte

Fick tyvärr inte in Bacon i transporten så vi kunde åka till doktorn, så vi fick göra så gott vi kunde på hemmaplan istället. Matte kom hem igår kväll och idag kom rapport om att han mår mycket bättre. Tack gode gud för det. Det var lite stressigt igår då två veterinärer sa att han verkligen verkligen behövde in på klinik, men man kan ju inte packa ihop en häst liksom och man måste veta gränsen när det bara blir dumt att fortsätta med risk för att situationen blir farlig både för häst och folk.
 
 
Idag har jag varit lite slut kan man väl lungt säga men vädret har ju varit perfekt för soffläge och jag har ändå hunnit med lite bra grejer. 
Frej fick sig en längre promenad och var faktiskt ganska sprallig. Alltså, allt är ju relativt men han sputtade runt lite och fnorkade åt lite diverse. Blåst och 4 dagars vila kan göra det med en 4 åring =)
Helena tog Stråla och och lov.
 
Imorgon blir det ridning för matten, äntligen. Tänkte rida båda faktiskt. Det har blivit fantastiskt dåligt med ridning under semestern minsann. 
 
 
1 kommentar
Lena

Jag är SÅ TACKSAM för allt ni gjorde, det var HEMSKT att sitta 90 mil bort och inte kunna göra nåt, men jag fick verkligen den bästa hjälpen! Kram o hälsa Ulrica <3

Svar: Jag förstår att det måste ha varit fruktansvärt. Men det är självklart att jag rycker in om det behövs.
Stjärnstrålar