Äta svälla äta

Ho ho vad trött jag är. Det är nog första nattpasset som jag känner att jag hade kunnat somna. Vilket jag såklart inte kommer göra. Piss är att det enda som finns för att hålla sig vaken är att småäta. Nötter, godis kakor. Dricker cola, kaffe och redbull och sväller och sväller. 
På dagpassen går vi iaf ofta ut och promenerar lite alternativt kan man ta en promenad på rasten.  På nätterna är det mer eller mindre 9 timmar sittande. Och svällande. 
 
Lite roligt "spel" på insta där det flimrar förbi en massa bilder och så ska man ta en screenshot, denna gången var det " så här blir din kropp 2017"
Spot on!
 
 
2 kommentarer
Ullis

Hahaha!! Det var faktiskt humor 😂 Men jag gillar glädjen och rosorna på kinderna 😊 Nattjobb är klurigt angående intag.. det enda man vill ha är onyttiga grejer - fast man VET att det just på natten är som viktigast att INTE äta onyttigt. Men Popcorn är ju pillrigt och ändå relativt nyttigt? Och så energibars (antingen som du gör själv eller köper), typ skär dem i bitar så du får den där "till-munnen-effekten". Coca-Cola bör du ju skippa helt såklart 🙄 But I know.. speciellt på natten är mat och annat det enda man tänker på, när man väl blivit hungrig/sugen (och trött) - då gäller det att inte ha tillgång till skiten!

Svar: Jag visar upp min runda rumpa med glädje.
Jo det är just det att socker och koffein hjälper till att hålla mig alert under natten men bra är det inte. Energibars var smart, det kanske jag ska testa.
Smörgåsar blir det också för att få något salt och inte bara socker, vet inte riktigt vad annars som är lätt att bara ha i ryggsäcken.
Stjärnstrålar

Lena

På mitt jobb har vi en motionscykel som "nattarna" brukar cykla på...du kanske kan Yoga lite? Eller köra nån annan lättare träning

Svar: Nej det går dåligt, det är ett väldigt litet rum med väldigt knarrande golv. Man kan typ stå och vifta lite med armarna men inte mer.
Stjärnstrålar